Produk Wanita Paling Popular

http://www.beliprodukonline.blogspot.com/p/produk-wanita-paling-popular.html
VITALGOLD D'VIRGIN - TERBARU KELUARAN KAMI
HARGA BIASA RM550
HARGA PENGENALAN RM500
(PERCUMA VIRGINSPOT -
Mengetatkan Vagina)

VitalGold D'Virgin merupakan produk terkini yang mempunyai formulasi tambahan melebih kepentingan kepda pengguna untuk proses pemulihan dara semula. VitalGold D'Virgin di adun dari tumbuhan rahsia herba semula jadi alam semestar.

VitalGold khas untuk mereka yang ingin mengembalikan semula dara yang telah hilang antara sebab keterlanjuran atau atas sebab perilaku seks sejenis dan mangsa rogol.

SIAPAKAH MEMERLUKAN VITALGOLD D'VIRGIN?
1) Mereka yang telah terlanjur melebihi 10 kali
2) Mereka yang melakukan seks bebas dan sering bertukar pasangan.
3) Mereka yang melakukan seks bebas sejenis (Lesbian).
4) Mereka yang teraniaya akibat di rogol.
5) Mereka yang cedera akibat bersukan, jatuh, atau akibat perlakuan onani sehingga hilang dara.
6)Mereka yang pernah mengandung dan keguguran janin antara 1 bulan hingga 4 bulan.

CARA GUNA:-
Dengan duduk bersandar, mengkangkangkan peha, buka pintu faraj sehingga nampak lubang sebelah dalam, lihat saiz besar lubang dalam sama ada sebesar silling 50 sen, 20 sen, 10 sen atau 5 sen.
Semburkan 3-6 kali ke dalam lubang dalam (pastikan ubat ini betul masuk ke dalam).
Kemudian rapatkan peha, lakukan kemutan selama 2 minit. Selepas itu bolehlah cuci lelehan air ubat yang keluar.
Guna 2 kali sehari - pagi dan malam.
Guna dengan kiraan 30 hari tidak termasuk hari datang bulan (period)
Guna sehingga habis ubat ini sekalipun sudah genap 30 hari.

PEMERHATIAN:-
selepas seminggu menggunakan produk ini lihat tentang perkembangan lubang dalam sama ada perubahan mengecil dan kemerah-merahan. Begitulah dengan minggu-minggu selanjutnya.

AWAS:-
Jangan lakukan perubatan selang-seli hari. Lakukan setiap hari (kecuali period hendaklah berhenti menggunakannya).
Jangan masukkan jari kedalam lubang (onani) atau melakukan hubungan seks lagi.
Dara tiruan ini kekal sehingga malam pertama dan selagi tidak melakukan seks.

PANTANG LARANG PEMAKANAN:-
Jangan minum air bercampur ais dan makan buahan yang mengandungi banyak air. Elakkan daripada makan timun dan tamato.

KESAN SAMPINGAN:-
Tiada kesan sampingan penggunaan produk ini kerana tiada bahan kamikal atau bahan awet.
 Akan berlaku pedih pada permulaan penggunaan. Jika tidak merasa pedih bermakna tisu-tisu dinding faraj yang akan mengeluarkan tisu lembut dara tiruan telah diselaputi keputihan.
Jangan risau jika berlaku banyaknya keluar keputihan kerana produk ini akan terlebih dahulu membuang dan mengeluarkan sisa-sisa keputihan hingga bersih untuk membentuk tisu dara tiruan di dinding faraj bahagian dalam.
Jagalah kebersihan setiap hari agar faraj cepat menzahirkan tisu dara tiruan.

MAKLUMAT TENTANG KANDUNGAN PRODUK:-
Bahan-bahan yang menghasikan produk ini ialah:-
1) Biji manjakani (satu-satunya buah tumbuhan yang digunakan, dimakan oleh kaum  India untuk tujuan merapatkan pintu rahim, merapatkan dan mengetatkan lubang faraj.
2) Akar serapat merupakan tumbuhan yang menghasilkan bahan untuk merapatkan pintu faraj.
3) Akar kacip fatimah merupakan bahan yang mampu menghasilkan tisu-tisu dara baru.
4) Buah pinang muda merupakan bahan untuk melembutkan tisu dara baru yang boleh mengeluarkan darah sewaktu melakukan persetubuhan.
5) Pokok pulih dara merupakan bahan untuk mengembalikan kedaraan dan memulihkan luka dalaman.
6) 10 jenis rempah ratus antaranya akar renek yang mampu merapatkan mengetatkan lubang faraj sehingga sukar untuk zakar masuk seperti masih dara.

DIBAWAH INI GAMBAR HERBA YANG DIGUNAKAN UNTUK MEMBUAT VITALGOLD D'VIRGIN:-

PENTING:-
Kami selaku penjual produk ini tidak memberikan sebarang jaminan bahawa dara tiruan anda akan pulih sepenuhnya walaupun semasa kami menjual produk D'vergin Gold Active, alhamdulilah terbukti semua pengguna yang melalui malam pertama berjaya mendapatkan semula darah dara mereka.

Segalanya hak Tuhan,DARA ciptaan tuhan, namun atas kehendak-NYA jua menjadikan semula. Sabda Rasulullah S.A.W *** Tiada penyakit atau luka yang tiada penawarnya *** Maka hajat kami ialah untuk membantu anda yang memerlukannya. Yang paling penting ***USAHA BERUBAT, BERDOA MINTA PADA ALLAH dan BERTAUBAT*** Insya-Allah Allah akan mengampunkanya dan menunaikan hajat kita.

MAKLUMAT:-
Untuk pengetahuaan anda kami telah menjalankan perniaggan ini sejak tahun2005 dan sudan lebih 25 ribu pembeli menggunakannya dan melalui info pengguna yang melebhi 10 ribu telah berkahwin maka setakat hari ini belum ada yang gagal, semuanya atas keberkatan Allah. Alhamdulillah..amin..

RND (PENGGUNA SELAMA 4 BULAN LEPAS)
Mendapati produk ini satu lagi produk teratas terbaik dan tiada lagi tandingan dengan produk lain di pasaran.Terbukti 5 pasangan pengantin (gadis) berjaya ada darah dara malam pertama.

HARGA VITALGOLD D'VERGIN:
Harga Semenanjung Malaysia  / Sabah/Sarawak RM550.00
HARGA PENGENALAN DAN PROMOSI HANYA RM500
(PERCUMA VIRGINSPOT -
Mengetatkan Vagina)
=========================================================================================

D'Vergin Gold Active Penawar Rahsia No 1 Pulih Dara Telah Teruji Keberkesanannya TurunTemurun


PENGAKUAN BENAR SEORANG GADIS TERLANJUR DAN PULIH SEMULA DARANYA
Assalammualaikum, saya shasha (bukan nama sebenar) ingin berkongsi dengan semua gadis yang pernah terlanjur dan hilang dara tentang keberkesanan produk D'Vergin Gold Active dan Virginspot.

Dua minggu lepas saya telah melangsungkan perkahwinan. Seminggu sebelum tarikh pernikahan saya di adakan saya merasa sangat risau dan sering berdebar. Bimbang kegagalan malam pertama akan memusnahkan masa depan saya.

Tiga bulan lalu iaitu pada 6/6/2013 saya telah membeli produk D'Vergin Gold Active dan Virginspot dari Kak Norizan. Atas nasihat dan kesungguhan Kak Norizan membantu saya telah menggunakannya mengikut peraturan yang betul. Saya kerap berhubung dengan Kak Norizan untuk mendapatkan nasihat. Memang produk ini agak mahal tetapi kelebihannya ialah di mana

Kak Norizan bukan saja menjual produk ini sebaliknya khidmat nasihat itu lebih bermakna.Kak Norizan bukan berniaga untuk menjadi kaya tetapi niatnya untuk membantu gadis-gadis seperti saya ini kembali normal dan berkeyakinan diri . Sebab itu kak Norizan beritahu yang dia tidak menjanjikan keberkesanan dara akan ada, kita berusaha dengan yakin, berdoa minta pada Allah dan bertaubat atas kesilapan, insya-Allah akan ada hasilnya.Dengan berbekalkan keyakinan dan nasihat kak Norizan, dua minggu lepas saya telah melalui malam pertama lebih baik dari persetubuhan pertama kali saya dahulu. Faraj saya sukar ditembusi, ketat dan rapat dan apabila berjaya di tembusi saya merasakan amat sakit dan mengalir darah seperti dara semula.

Saya bersyukur kehadrat Ilahi yang menyempurnakan hajat saya sekalipun saya amat berdosa besar dengan apa yang pernah saya laku sebelum ini... Bukan niat untuk menipu suami saya tetapi demi masa depan saya terpaksa melindungi maruah saya.. Semoga gadis-gadis yang pernah terlanjur menggunakan produk ini dengan penuh keyakinan diri insya-Allah kita akan di lindungi Allah.

Terima kasih kak Norizan kerana berjaya mengusahakan satu-satunya produk yang amat diperlukan.
 
.............................................................................................. 
http://beliprodukonline.blogspot.com/p/produk-wanita-paling-popular.html 

HARGA D'VERGIN GOLD ACTIVE (5ml) X 3 BOTOL 
Semenanjung Malaysia :RM400.00 / Sabah/Sarawak $430.00 
(PERCUMA VIRGINPRES) Mengetatkan Vagina

D'Vergin Gold Active khas untuk rawatan bagi gadis untuk pulih dara yang telah telanjur melebihi 5 kali. Virginpres khas untuk tambahan merapatkan dan mengetatkan faraj.
D'Vergin Gold Active (NEW) merupakan formula terkini khusus bagi pemulihan dara untuk mereka yang pernah keguguran usia antara 1 hingga 4 bulan... ia juga boleh diguna untuk mereka yang pernah melakukan hubungan sek melebihi 5 kali. Namun tidaklah seperti asal. Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengalirkan darah dara semula. Telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.

CARA GUNA: Buka pintu faraj sehingga terlihat lubang bahagian dalam. Sembur ke dalam lubang dalam faraj sebanyak 3 kali atau lebih, rapatkan peha, kemut selama 5 minit, jangan risau jika air ubat ini keluar, cuci bahagian luar permukaan faraj. Guna 2 kali sehari, pagi dan malam.

HARGA D'VERGIN GOLD ACTIVE (5ml) X 3 BOTOL
Semanjung Malaysia :RM400.00 / Sabah/Sarawak $430.00
(PERCUMA VIRGINPRES) Mengetatkan Vagina  

=========================================================================================

http://www.beliprodukonline.blogspot.com/p/produk-wanita-paling-popular.html
VIRGINSPOT: Formula Terkini Mengetatkan Vagina
Formula terkini lebih berkesan digabungkan dengan D'Vergin Plus atau D'Vergin Active. Virginspot khas untuk gadis yang hendak berkahwin cepat antara tempoh 1 minggu ke 1 bulan dari tarikh pernikahan.(tarikh pernikahan telah hampir).


Produk ini berasaskan herba dari tumbuhan pokok pulih dara yang terdapat di hutan Kalimantan Indonesia, di adun dengan terbaik dan di suling menjadi jernih. Tidak merbahaya untuk kesihatan pengguna.


CARA GUNA: Buka pintu faraj sehingga terlihat lubang bahagian dalam. Sembur ke dalam lubang dalam faraj sebanyak 3 kali atau lebih, rapatkan peha, kemut selama 5 minit, jangan risau jika air ubat ini keluar, cuci bahagian luar permukaan faraj. Guna 2 kali sehari, pagi dan malam. Perlu di guna 4 jam sebelum bersama pasangan. Boleh dicuci...

Harga sebotol : S/M :RM120 / Sabah & Sarawak RM130

 =========================================================================================

VIRGINPRES: Mengetatkan Vagina

 

TERBUKTI RAHSIA VIRGINPRES KEPADA SEORANG ISTERI

Apakah kebaikan dan kehebatan produk Virginpres untuk wanita?
Apa kata pengguna?
("Best memang best guna virginprew"  kata puan Az.."Ianya menambah rangsangan kepada pasangan dan diri kita juga" kata puan Iza) Ramai lagi berkata virginpres mengkagumkan para isteri malah si suami tidak mampu berkata apa-apa...
Virginpres satu-satunya produk yang telah terbukti membahagiakan pasangan suami isteri. Virginpres produk khas untuk penggunaan luaran kaum wanita. Apakah ke istimewaan Virginpres?:-
1)- Menghilangkan dan menghidarkan keputihan dan bau kurang menyenang di faraj.
2)- Mengetatkan dan merapatkan lubang faraj seperti masih perawan.
3)- Memberikan satu kenikmatan baru seperti malam pertama.
4)- Memerahkan permukaan faraj yang sudah lebam atau hitam.
Virginpres tiada bahan kimia yang merbahayakan pengguna. Ia di formulasi daripada herba terpilih dan tidak memberikan sebarang kesan sampingan yang memudaratkan pengguna. Virginpres tidak merbahaya jika terminum atau sengaja meminumnya. Selain kegunaan isteri-isteri, ia juga merupakan salah satu daripada produk rahsia kembali dara khusus untuk gadis yang tiada dara.
Cara guna: Semburkan ke dalam kemaluan sebanyak tiga kali semburan pagi dan malam.
Sesuai guna bersama D'Vergin untuk mendapatkan kepadatan yang nyata di malam pertama anda. Semburkan sejam sebelum bersama pada malam pertama.

Harga Pasaran Semenanjung Malaysia RM90.00 Sebotol
Harga Pasaran Sabah Dan Sarawak RM100.00 Sebotol

=========================================================================================

 

LOSYEN KAMAR SUTERA

LOSYEN KAMAR SUTERA
Asyik Memukau Para Suami Isteri PADAT Kemutan yang luar biasa / mengetatkan dan bau yang merangsangkan Ketika hendak bersama suami, sapukan lagi sekali losyen kamar sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura keghairahan dan kelekitan yang akan memberangsang anda dan suami. Mengecutkan / grip pada bahagian pintu faraj.Ianya juga mampu menanggalkan sek-sel mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Losyen Kamar Sutera Berat : 40 mg KKM NOTIFIKASI NO. NOT : 081001640K 

Kelebih Losyen Kamar Sutera: 
1) Mengembalikan keindahan Faraj, mengecut/grif (kemutan pada pintu dan lubang Faraj). 
2) Menegangkan payudara. 
3) Melembutkan kulit tua dan kedutan kulit terutama dibawah mata. 
4) Membentuk semula bawah dagu dan leher yang mengecut atau melondeh. 
5) Menghilangkan kedutan muka dan dahi. 
6) Kulit kedut diku, tangan dan jari. 

Waktu guna: Pagi dan malam 
Langkah 1 : Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan 
 
Langkah 2 : Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami. Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya tidak merbahaya jika termakan. 

CARA PENGGUNAAN 
Sapu losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin. Sapuan yang sama rata keseluruhuan pada payudara. di lain-lain tempat yang disarankan hendaklah disapu mengikut situasi keadaan kulit. 

KELEBIHAN 
Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya. Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.


Harga Semenanjung Malaysia: RM 65.00
Harga:Sabah / Sarawak: RM 75.00 
=========================================================================================

 

Pengikut

linkreferral

321

Increase Your Google Page Rank

BACKLINK PLUS